LA MULTI ANI,CORINA!!!Sa fii sanatoasa,iubita si barza sa-ti aduca un bebe sanatos si frumos.Tortul a avut blat cu cacao si nuci ,crema de ciocolata cu nuci si iaurt cu visine .Imbracat in frisca si ornamente din lapte praf.
Frumos, frumos, frumos....ma oftic ca eu nu reusesc sa fac torturi frumoase acoperite cu frisca. Nu stiu de ce dar nu-mi iese frisca fina...poate o bat prea mult sau poate e de vina frisca folosita de mine? Tu ce fel de frisca folosesti? Si pana la ce consistenta o bati...foarte tare sau nu prea? Si nu se lasa frisca de la caldura miini tale in pos?
Draga mea Kati eu frisca folosesc Hulala,Whipping Cream( in general frisca vegetala).De batut nu o bat prea tare decat cat sa lase urme(daca e prea moale o mai bat ,iar daca e prea tare mai pun din cutie din aia nebatuta)Cand nivelez frisca folosesc un cutit mai lat care il inmoi in apa fierbinte.
ce dragut este,felicitari draga.
RăspundețiȘtergereFrumos, frumos, frumos....ma oftic ca eu nu reusesc sa fac torturi frumoase acoperite cu frisca. Nu stiu de ce dar nu-mi iese frisca fina...poate o bat prea mult sau poate e de vina frisca folosita de mine? Tu ce fel de frisca folosesti? Si pana la ce consistenta o bati...foarte tare sau nu prea? Si nu se lasa frisca de la caldura miini tale in pos?
RăspundețiȘtergereSilvia ma bucur ca ti-a placut.
RăspundețiȘtergereDraga mea Kati eu frisca folosesc Hulala,Whipping Cream( in general frisca vegetala).De batut nu o bat prea tare decat cat sa lase urme(daca e prea moale o mai bat ,iar daca e prea tare mai pun din cutie din aia nebatuta)Cand nivelez frisca folosesc un cutit mai lat care il inmoi in apa fierbinte.
RăspundețiȘtergere