RAZVAN nepotul meu a avut doua torturi, fiindca odata a sarbatorit cu familia si odata cu prietenii.Doar are 15 ani si e baiat de liceu acum!LA MULTI ANI!(de la mosii) Tortul a avut blat de amandina insiropat cu sirop de zahar ars si rom ,crema de iaurt cu visine si ganaj de ciocolata amaruie cu visine,glazurat tot cu glazura de ciocolata amaruie.Copiii super incantati cand au vazut ca e de ciocolata.
iti urmaresc blogul de ceva timp si sunt incantata de ceea ce faci ai putea sa ne zici ce crema ai folosit lla acoperirea tortului si daca sunt greu de realizat acele forme de cioco
RăspundețiȘtergereFoarte reusite torturile. Tine-o tot asa!
RăspundețiȘtergereFelicitari, draga Laura! Un tort ff reusit! Imi place ff mult glazura ta! Este PERFECTA!
RăspundețiȘtergereMa bucur uta ca imi urmaresti blogul.Cat despre glazura am folosit cioc.Stilla si frisca vegetala dar nu pot sa iti spun cantitatile ca am facut-o dupa ochi la inceput cand am turnat a fost mai groasa glazura apoi am mai subtiat-o cu frisca.Cand torn glazura o strecor prin strecuratoare.La formele de cioc.am desenat pe hartie un triunghi la care i-am trasat liniute apoi am pus hartie de copt deasupra si cu cornetul cu cioc.am trasat liniutele si le am pus la uscat pe tuburi taiate de la prosoapele de bucatarie.
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Dan si Ionela.
RăspundețiȘtergereMultumesc mult draga Nina, te pup.
RăspundețiȘtergereFoarte frumoase torturile, mai ales cu cioco!
RăspundețiȘtergeremultumiri din suflet pentru explicatii
RăspundețiȘtergereMultumesc Mult mosica! tortul a fost foarte foarte bun ,si prietenii mei au fost la fel de incantati si m'au intrebat daca este facut la cofetarie sau in casa iar eu le'am dat detalii despre tine.
RăspundețiȘtergereMultumesc mult inca o data!!! Sarut Mana!
Ma bucur ca ti-a placut tortul.
RăspundețiȘtergere