luni, 17 octombrie 2011

Tort cu trandafiri


5 comentarii:

  1. Foarte frumos! Imi place cum lucrezi cu frisca! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte foarte frumos .....imi place mult de tot. Felicitari! Din ce sunt facuti trandafirii ca nu se topesc pe frisca?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos draga Nina, daca cu pasta de zahar nu prea ma descurc macar cu frisca sa progresez.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea Kati tandafirii sunt facuti din pasta de lapte praf reteta este de pe blogul lui Lissa si nu se topesc pe frisca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos, foarte frumos. Laura, cu mina pe inima, trebuie sa remarc faptul ca te pricepi muuuult mai bine ca mine sa lucrezi cu frisca. Te felicit sincer. La cit mai multe torturi.

    RăspundețiȘtergere