duminică, 31 iulie 2011

Tort pentru Razvan II

RAZVAN nepotul meu a avut doua torturi, fiindca odata a sarbatorit cu familia si odata cu prietenii.Doar are 15 ani si e baiat de liceu acum!LA MULTI ANI!(de la mosii) Tortul a avut blat de amandina insiropat cu sirop de zahar ars si rom ,crema de iaurt cu visine si ganaj de ciocolata amaruie cu visine,glazurat tot cu glazura de ciocolata amaruie.Copiii super incantati cand au vazut  ca e de ciocolata.

10 comentarii:

  1. iti urmaresc blogul de ceva timp si sunt incantata de ceea ce faci ai putea sa ne zici ce crema ai folosit lla acoperirea tortului si daca sunt greu de realizat acele forme de cioco

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte reusite torturile. Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, draga Laura! Un tort ff reusit! Imi place ff mult glazura ta! Este PERFECTA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur uta ca imi urmaresti blogul.Cat despre glazura am folosit cioc.Stilla si frisca vegetala dar nu pot sa iti spun cantitatile ca am facut-o dupa ochi la inceput cand am turnat a fost mai groasa glazura apoi am mai subtiat-o cu frisca.Cand torn glazura o strecor prin strecuratoare.La formele de cioc.am desenat pe hartie un triunghi la care i-am trasat liniute apoi am pus hartie de copt deasupra si cu cornetul cu cioc.am trasat liniutele si le am pus la uscat pe tuburi taiate de la prosoapele de bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult draga Nina, te pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase torturile, mai ales cu cioco!

    RăspundețiȘtergere
  7. multumiri din suflet pentru explicatii

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Mult mosica! tortul a fost foarte foarte bun ,si prietenii mei au fost la fel de incantati si m'au intrebat daca este facut la cofetarie sau in casa iar eu le'am dat detalii despre tine.
    Multumesc mult inca o data!!! Sarut Mana!

    RăspundețiȘtergere