duminică, 19 iunie 2011

Tort pentru Eduard

Este cel de-al 2 lea tort al meu imbracat in pasta de zahar si l-am pregatit pentru micutul Edi care a implinit 1 anisor si totodata taierea motului.Tortul a fost cu blat de amandina,crema ganaj de ciocolata amaruie cu visine si ganaj de ciocolata alba cu alune pralinate.

9 comentarii:

  1. Ai facut un tort reusit din toate punctele de vedere,chiar nu pare de incepatoare!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi se pare foarte tare! Figurinele fff reusite ! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru inceput arata foarte frumos.Felicitari!Iulia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare. In sfirsit ti-ai facut din nou curaj sa lucrezi cu pasta de zahar. Simpatici mititeii. Cum a fost la practica?

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine tortul. Figurinele parca sunt reale, in ansamblu este un tort extraordinar de atractiv, perfect zic eu pentru o astfel de ocazie. Deja mi-a lasat gura apa, eu am gustat din torturile facute de tine, Laura si sunt nemaiintalnit de delicioase.FELICITARI, FACI TORTURI MINUNATE! NETI

    RăspundețiȘtergere
  6. al doilea tort in pdz ???? este suuuperb ! felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vrut sa las un comentariu pentru tortul "Razvan" si nu-mi permite. Imi spune niste chestii, cam pe o pagina... Oricum, este super acela.
    Imi plac si personajele Disney . Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur sa vad ca-s printre blogurile pe care le urmaresti,e o onoare pt mine,n-as fi crezut ca la al doilea tort poti face asemenea minunatii,cu pasta de zahar,mai lasat masca,foarte reusite toate torturile,felicitari,a trebui sa specifici mai detaliat cum le ornezi

    RăspundețiȘtergere